logo tekst vanvulpen

Agenda

Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Evenementen voor
01 Oktober 2023 - 01 Oktober 2024
07 Oktober 2023
 • 15:30 Bachconcert door Jörg Reddin   IJsselstein, Oude Sint Nicolaaskerk   

  Uniek Bachconcert door Jörg Reddin, organist van de Johann-Sebastian-Bach-Kirche in Arnstadt (D) m.m.v.  Gerrit Christiaan de Gier, stadsorganist van IJsselstein, organist van de Jacobikerk in Utrecht.

  Stichting orgelcultuur IJsselstein heeft in samenwerking met de Concertcommissie van de Oude St.Nicolaaskerk van IJsselstein, Jörg Reddin, organist van de Johann-Sebastian-Bach-Kirche in Arnstadt (D) gecontracteerd. We zijn bijzonder vereerd dat hij dit concert wil verzorgen. Jörg Reddin is een van de opvolgers in rechte lijn van Johann Sebastiaan Bach.jorg_reddin.jpeg

  Hij is een internationaal beroemd, rijk getalenteerd musicus en tijdens dit concert te beluisteren op het Van Vulpenorgel als organist. Ook zal hij als bariton een bijdrage leveren, hij zal begeleidt worden door organist, Gerrit Christiaan de Gier. 

  Na afloop van het concert wordt de bezoeker een consumptie aangeboden en is er gelegenheid de musici persoonlijk te ontmoeten.

  Het is eveneens mogelijk de speeltafel van het Van Vulpenorgel te bezichtigen.

  Het concert begint om 15.30 uur, vanaf 15.00 uur is de kerk open.

  De toegang is gratis. Na afloop van het concert is er een collecte.

  Voor meer informatie over dit concert, orgel en kerk kunt u ook terecht op de website van de Stichting Orgel cultuur IJsselstein ( SOIJ ):

  www.stichtingorgelcultuurijsselstein.nl